+47 967 20 261

0
  • No products in the cart.

+47 967 20 261

0
  • No products in the cart.

Deluxe Beauty er en skjønnhetsalong og leverandør av profesionelle Vippe extension og Pemanent makeup produkter midt i Fredrikstad sentrum. Deluxe Beauty drives av Sandra K. som er master Vippeteknikker og erfaren Kosmetisk tatovør. Hun startet i skjønnhets bransje i 2011 og har siden da hatt suksess i karrieren sin. 2011-2013 Sandra har jobbet som spa-terapeut/ spa leder på Rondane SPA-hotellet. I 2013 flyttet hun til Fredrikstad og ble selvstendig næringsdrivende. I 2015 Sandra startet opp DeluxeBeauty salong, som har vokst til akademi og nettbutikk av DeluxeBeauty Lashes® produkter.

Hun har mengder av ulike kunnskaper og erfaringer, og er alltid «up-to-date» med de seineste utviklingene innen Vippe extension og Permanent makeup -industrien. Sandra har et brennende engasjement i faget, og holder seg alltig oppdatert på nye teknikker og ny kunnskap, deltar på flere workshops og konferanser rundt om i verden, samt vunnet i flere konkurranser utenlands og innenlands.

«Hos meg du er trygg på at du får en hyggelig og trygg behandling, som du blir fornøyd med! »,- Sandra

Produkter av høyeste kvalitet

Vi bruker kun godkjente og trygge produkter til å utføre behandlinger i vår salong.

Dyktige og erfarne terapeuter

Deluxe Beauty har dyktige terapeuter med lang erfaring fra yrket. Hos oss skal du være trygg på at du er i de beste hender.

Sentralt plassert

Vi ligger sentralt plassert i Storgata i Fredrikstad, og det er lett å komme seg til. Så slipper du å bruke lang tid på reise.

Gratis konsultasjon

Vi tilbyr gratis konsultasjon. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker time til hyggelig prat.

Beroligende atmosfære

Salongen har en atmosfære som er beroligende gjennom musik, fargeinntrykk og miljø.

Online booking

Vi tilbyr det enkleste og mest moderne online booking til dere.

Mest populær

Behandling

Vår mest populær behandling er Kosmetisk tatovering, eller «Permanent makeup» som den også kalles. Vårt studio i Fredrikstad har etterhvert blitt et av de mest populære stedene man kan besøke for å få Permanent makeup. Sandra har til nå utført over 600 behandlinger, fra de aller populært- Microblading, til de nyeste trendy: Nanoblading, Powder Brows og Aquarelle lepper. Sandra har lang og god erfaring, jobber alltid i takt til de siste utviklingene og setter spesielt stor pris på naturlig fremhevet og ikke kunstig slutteresultaten.

Superfornøyd! Har aldri hatt så fine bryn ♡ Fantastisk kundeservice er det også ♡

Jenny Sagsveen

Veldig fornøyd med vippe extension, beste i Fredrikstad!

Catharina Hagen

Bare en ting å si! De aller beste!

Sofie Nilsen

Kontakt

Oss

Timebestillinger og avbestillinger skal gjøres via online booking i systemet vårt. Ved andre spørsmål som ikke omhandler timebestillinger, send gjerne en melding her: