+47 967 20 261

0
  • No products in the cart.

+47 967 20 261

0
  • No products in the cart.

Vi har 24 timer avbestillingsfrist. Om du kommer for sent 15min, ikke dukker opp til din avtalt time eller sier i fra innen 24 timer må timen betales i helhet.

Bestill time her!

OM

OSS

Vårt team på DeluxeBeaty vil gi deg en varm velkomst, og forsikre deg om at vi skal ta hensyn til dine behov, samt gi deg profesjonelle råd om våre mange ulike behandlingstyper. Våre ansatte er genuint interessert i å møte deg med omtanke, og med et øye for detaljer ønsker vi at du skal få en så god opplevelse som overhodet mulig!

IMG_7811
IMG_7825
Produkter av høyeste kvalitet

Vi bruker kun godkjente og trygge produkter til å utføre behandlinger i vår salong.

Dyktige og erfarne terapeuter

Deluxe Beauty har dyktige terapeuter med lang erfaring fra yrket. Hos oss skal du være trygg på at du er i de beste hender.

Sentralt plassert

Vi ligger sentralt plassert i Storgata i Fredrikstad, og det er lett å komme seg til. Så slipper du å bruke lang tid på reise.

Gratis konsultasjon

Vi tilbyr gratis konsultasjon. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker time til hyggelig prat.

Beroligende atmosfære

Salongen har en atmosfære som er beroligende gjennom musik, fargeinntrykk og miljø.

Online booking

Vi tilbyr det enkleste og mest moderne online booking til dere.

Behandling

Vår mest populære

Vår mest populære behandling er vippe-forlengelse, eller «Vippe extension» som den også kalles. Vårt studio i Fredrikstad har etterhvert blitt et av de mest populære stedene man kan besøke for å få vippe extension. Vi har til nå utført over 1000 vippeekstensjons-behandlinger, fra de aller minste- Klassiske, til de med størst mulig vippe-Volum. Flere av våre behandlere har vunnet nasjonale og internasjonale konkurranser, og disse holder nå kurs for deg som er interessert i å lære deg kunsten! DeluxeBeauty terapeuter har lang og god erfaring, og jobber alltid i takt med de siste utviklingene og trendene innen vippeekstensjon.

Superfornøyd! Har aldri hatt så fine bryn ♡ Fantastisk kundeservice er det også ♡

Jenny Sagsveen

Veldig fornøyd med vippe extension, beste i Fredrikstad!

Catharina Hagen

Bare en ting å si! De aller beste!

Sofie Nilsen

Kontakt

Oss

Timebestillinger og avbestillinger skal gjøres via online booking i systemet vårt. Ved andre spørsmål som ikke omhandler timebestillinger, send gjerne en melding her: