+47 967 20 261

0
 • No products in the cart.

+47 967 20 261

0
 • No products in the cart.

PMU Eyeliner

Bestill time her!

Mer om PMU Eyeliner

Fremheving av øynene ved å tilføre pigment i vekstlinjen av øyevipper, samt over den og på den ytre delen av øyet ved å forme en pil. Slik forlenges øyet og blikket blir med åpent.

Før behandlingen starter tegner jeg alltid opp på forhånd konturene langs vippekanten med blyant og vi blir enige om tykkelsen, lengden og stilen av eyeliner. Fargen er bestandig svart eller mørk brunn. Under behandling brukes en bedøvende krem. Mange tror eyeliner pigmentering er vondt, men de fleste syns det kiler mest 😊

Behandlingstid:  ca 1,5-2 timer.

Behandlingstid etter 4-6 uker: ca 1- 1,5 timer.

Hvem passer PMU eyeliner med pil for?

Det passer for deg som :

 • ønsker mer åpent blikk og innrammede øyne på en naturlig og delikat måte.
 • ønsker seg en enklere hverdag.
 • har redusert hårvekst på vipper.
 • ser ikke godt nok selv til å tegne på eyeliner.
Når kan jeg ikke få utført behandling?
 • Du er gravid eller ammer
 • Du har hypertrofisk arrdannelse, lider av keloid.
 • Du nylig har utført syrebehandling/kjemisk peeling eller laserbehandling i ansiktet.
 • Du  har åpne sår i tatoveringsområdet (kviser, eksem, infeksjon, allergier, andre hudirritasjoner)
 • Ved betennelse/sykdom på øyet

Jeg utfører kun permanent makeup på frisk hud. Er du usikker på om du kan få gjennomført behandling, ber vi deg om å ta kontakt i forkant av timen. Har du Permanent makeup fra før da bør du bestille time til gratis konsultasjon 😉

Hvor ofte man må fylle på?

Varigheten på permanent make up eyeliner varierer fra person til person. I utgangspunktet er varigheten ca 2-5 år, men vi anbefaler et årlig refill for vedlikehold av farge.

Før behandling

Om du har lyse vipper, eller er vant til å bruke mascara, farg gjerne vippene noen dager i forkant av behandlingen da du må unngå sminke på øyeløkka og vippene i 10 dager etter behandling. Ved PMU av eyeliner kan du ikke ha vippeextentions – disse må eventuelt fjernes før behandling. Ikke ha på linser hvis du skal ta eyeliner. Ha med briller eller et glass til linsene. Og møt gjerne opp med usminkede øyne.

Etterbehandling

Rett etter behandlingen vil huden rundt øynene føles litt såre og hovent. Du får med en krem som skal smøres på et tynt lag hver kveld i 5 dager i etterkant.

Unngå rennende vann, renseprodukter, kremer, foundation og annen sminke i og rundt det behandlede området første dagene. Ikke rør det mens det gror. Evt. skorper må falle av seg selv.  Fargen vil føles mørkere dagen etter utført behandling. Etter par uker vil eyelinerene virke noe ujevne ettersom fargen avtar forskjellig på hvert øye, og den ujevnheten vil da jevnes ut igjen ved etterfyll etter 4-6 uker.

Pris 3900kr inkld etterfyll etter 4-6 uker.

Pris Etterfyll 1-2år   1900kr

Eyeliner på vippekanten er en tynn tatovert strek langs vippekanten uten pil. Det kan bidra til at du får et mer våkent blikk eller et inntrykk av fyldigere vipper. Alle kler en tynn eyeliner, og det er veldig praktisk de dagene du ikke bruker mascara, da du vil få øynene bedre markert med en lashliner. For mer informasjon om behandling og etterbehandling les på « Klassisk Eyeliner med pil» da behandligene er veldig like 😉 Og HUSK om du er usikker, kan du komme på en gratis konsultasjon hvor du får hilse på Deluxe Beauty, se på bilder og en personlig anbefaling til deg før du bestemmer deg!

Behandlingstid:  ca 1-1,5 timer.

Behandlingstid etter 4-6 uker: ca 1 timer.

Pris 3200kr inkld etterfyll etter 4-6 uker.

Pris Etterfyll 1-2år   1900kr

SANDRA  ER TILGJENGELIG PÅ SMS OG E-POST

Send en SMS Send en E-post

Kontakt

Oss