+47 967 20 261

0
  • No products in the cart.

+47 967 20 261

0
  • No products in the cart.

 

Bli en av de beste i Vippe Extension bransje med vårt profesjonelle undervisningsopplegg. Vi har erfarne trenere  som står klare for å hjelpe deg!

Kurs Trenere

DeluxeBeauty trenere er  vinnere av konkurranser innen vippeekstensjon i alle kategorier: LashArt, Classic Lashes, 2-3D Volume, og 4-6 Volume Lashes. Sammen har de masser av ulike kunnskaper og erfaringer, og er alltid «up-to-date» med de seineste utviklingene innen Lash-industrien.

 

De har også deltatt på flere workshops og konferanser rundtom i verden. DeluxeBeauty trenere tilbyr avansert teknisk kunnskap, en åpenhet og villighet til å dele med seg av sine kunnskaper, og et ønske om å gjøre kunnskapen lett tilgjengelig for sine studenter.

Trenere på DeluxeBeauty jobber for å fremme det beste hos hver enkelt student, slik at de kan utøve den beste mulige service´en for sine kunder. Studentene får på denne måten en unik mulighet til å gjøre sitt aller beste innen industrien. De tar kunnskapene sine og bryter dem ned i enkle metoder slik at studentene lett kan forstå det nye som skal læres. DeluxeBeauty yter også tett oppfølging og gir veiledning i etterkant av kursene, så lenge som studentene selv ønsker det.

Praksisen varer ikke bare én dag, men mer kontinuerlig mens studentene utvikler seg. Trenere er alltid der for å svare på spørsmålene til dem som trenger det. De vil alltid ta seg tid til å svare deg på den beste mulige måten, slik at du får en så god og individuell oppfølging som overhodet mulig. Alle kursene våre er akreditert av The Lash INC og diploma‘er er godjent i hele verden.

Våre lærere

Sandra

Sandra er master vippeteknikker, innehaver av DeluxeBeauty og leverandør av vippeextension produkter . Hun startet i skjønnhets bransje i 2011 og har siden da hatt suksess i karrieren sin. 2011-2013 Sandra har jobbet som spa-terapeut/ spa leder på Rondane SPA-hotellet. I 2013 flyttet hun til Fredrikstad og ble selvstendig næringsdrivende. I 2015 Sandra startet opp DeluxeBeauty salong, som har vokst til akademi og nettbutikk av DeluxeBeauty Lashes® produkter.

Hun har mengder av ulike kunnskaper og erfaringer, og er alltid «up-to-date» med de seineste utviklingene innen Lash-industrien. Sandra har selv flere kurs med verdenskjente vippestylister, deltar på flere workshops og konferanser rundt om i verden, samt vunnet i flere konkurranser utenlands og innenlands:

• 2 plass i 2-3D volume vippe extension Master, International Lash competition in Norway, Horten,2016

• 1 plass i Klassisk vippe extension Master, Julecupen, Trondheim,2016

• 2 plass i Volume vippe extension Junior, Julecupen, Trondheim, 2016

• 1 plass i Fantasy/Lash art , Julecupen, Trondheim, 2016

• 3 plass i Lash art Master, International Lash competition in Norway, Horten, 2017

• 1 plass i Volume vippe extension Expert, Norges Mesterskap, Oslo, 2017

• 1 plass i Fantasy/Lash art Master, Norges Mesterskap, Oslo, 2017

• 2 plass i Fantasy/Lash art Master, Oscars online Lash competition,2017

Så med mye informasjon å dele ønsker Sandra å holde avansert kurs samt å dele erfaring og kunnskap innen vippe extension. Hun jobber for å fremme det beste hos hver enkelt student, slik at de kan utøve den beste mulige service´en for sine kunder. Studentene får på denne måten en unik mulighet til å gjøre sitt aller beste innen industrien.

Stine

Stine Edvinsen er master vippeteknikker, kursholder for Deluxe beauty og leverandør av Lash On Lash perm. Sommeren 2014 startet interessen for vippe extensions, og allerede sensommer 2015 var første volum ekspert kurs gjennomført. Hun jobbet med dette kveld og helger ved siden av studier de første årene.

I 2015-16 gjennomførte hun studie for å bli hudpleier på hudpleieakademiet i Oslo, for å få enda dypere kompetanse i alt rundt vipper og hvordan holdbarheten henger sammen med huden og produktene vi til daglig bruker. Igjennom denne vippereisen har hun deltatt på flere kurs hos Lashbar Oslo, kurs i vippeløft og internasjonal kongress i Praha, hun deltok i 2017 på NM for første gang og tok med 3 plass i master klassisk hjem til Fredrikstad og havnet på topp 10 listen på master volum.

2018 tok ferden videre for å delta på VM i Amsterdam og NM høsten 2018. Stine har mye erfaring og kunnskap hun ønsker å dele videre innen vippeextenisons og vippeløft for å løfte hver enkelt elev til å ha høy standard på sitt arbeid og mye glede i denne industrien.

Mer om kurs

Vi fokuserer både på det teoretiske og det praktiske perspektivet, og er opptatt av å guide deg gjennom samtlige helse-og sikkerhetsaspekter, som er ekstremt viktig når man utfører behandlingene. Du vil også få en innføring i de ulike produktene, og du vil få vite hvorfor disse er de aller beste på markedet.  Etter teoridelen kommer selve praksisen av vippeeksetjnsjons-kurset. Ved å fullføre teori-delen, vil du forstå teknikkene og produktene på et meget høyt nivå, noe som igjen fører til at det praktiske kan utføres på en så profesjonell og forsvarlig måte som mulig.

Våre små undervisningsgrupper sikrer lærertettheten på en meget forsvarlig måte; maks fire studenter per lærer! Dette skal garantere for dine individuelle behov, og du vil få en tett oppfølging og personlig assistanse fra læreren din.

 

Etter kurset:

Så fort du er ferdig med kurset ditt, må du gjennomgå  tre måneds  case-studie som skal avsluttes med eksamen. I denne perioden skal du prøve deg ut på venner og familie, og sende de ulike resultatene til din lærer. Oppgavene du utfører skal dokumenteres ved hjelp av kamera, og du skal da sende bilder av de behandlingene du har utført til læreren din. Vi er stolte av måten vi følger opp våre studenter på, for ved hjelp av bildeanalyser mottar du en nøyaktig og i-dybden-vurdering av ditt arbeid. Du mottar altså vurderinger av samtlige vippeekstensjoner du utfører.Etter bestått eksamen studenter får DeluxeBeauty diploma.  Det tar tid å utvikle gode teknikker, og også en del erfaring, og dette sikres gjennom at du som student får den hjelpen du trenger på din vei til å bli en god behandler.

Disse dagene vil vi gå igjennom:

– Anatomi og fysiologi av øyenvipper

– Falske øyevipper: egenskaper, tykkelser, lengder, bøyer

– Lim: ingridienser, egenskaper, kriterier for optimal bruk

– Hygiene

– Produkter-Redskaper/Verktøy-Hjelpemidler

– Vippe extensions teknikker

– Hvordan unngå å skade de naturlige vippene

– Vippe extension styling

– Riktig gjennomføring av behandling (fullt sett og påfyll) i motsetning til de klassiske feilene

– Kundekosultasjon og individuell anbefaling, riktig valg av vipper (bøy, lengde og tykkelse)

– Info om etterbehandling til kundene og oppfølging.

– Arbeidsstasjonen og mm.

 

Praksis

– Dag 1: blir utført på dukkehode

– Dag 2: 1 modell (full sett )

– Fjerning av klasiske vippe extension

 

Startpakke (verdi ca 3700,-):

I prisen for kurset følger det med en startpakke med alt som trenges for å legg legge vippeextension. Startsettet brukes på kurset.

– Silk CC Curl 0,15. 7-14mm

– Lim 10ml 1stk

– Lim fjerner15ml 1stk

– Primer15ml 1stk

– Green tea protein remover15ml 1stk

– Mappe med 2 pinsetter 1 stk

– Microbørster 100stk

– Mascara børste 5stk

– Øyepads 10 par

– Micropore tape 2stk

– USB vifte 1stk

– Lim ark 30stk

– Coating mascara 1stk

 

Kursets varighet er 7 timer pr dag. Starter kl 10.00 og er ferdig ca kl 17.00.

Pris 6900,-  (gruppe  til 4 personer)

One-to one (privat)  kurs 8500,-

På tide å tre ut i rampelyset som en Lash Master? Med denne teknikken, Volume Lash Extension, lærer du deg å gjøre store forandringer på øyenvippene – helt uten å skade dem! Volume-teknikken gir hver vippe større muligheter og spillerom, siden den behandler èn og èn vippe. Volume Eyelash-kurset er også kjent som 3D, 4D, 5D, 6D, 7D og 8D og  Russisk volume.

 

For å delta på Volume grunnkurs må du ha minst seks måneders erfaring med klassisk vippe extension.

 

Om  selve kurset:

Dette er et avansert kurs som går over to dager, hvor vi ønsker å forsikre deg som student en tett personlig oppfølging. Vi fokuserer både på det teoretiske og det praktiske aspektet ved Volume vippe exstension. Du vil få en innføring i helse og sikkerhet forbundet med det å utføre vippeekstensjonsbehandlinger. Det er meget viktig for å kunne utføre behandlinger på den mest forsvarlige og helsemessig sikre måten. Du vil få en grundig innføring i produktene som anvendes i Volume vippe-teknikken. Etter dette får du en hel dag i praksis med en ekte, levende modell. Nettopp ved å fullføre teori-delen, vil du få den nødvendige kunnskapen for å kunne på best og sikrest mulig måte gi behandlinger av denne typen. I løpet av dette kurset vil du lære deg fem ulike teknikker av volume vippe extension.

 

Vi har  små undervisningsgrupper som sikrer lærertettheten på en meget forsvarlig måte; maks fire studenter per lærer! Dette skal garantere for dine individuelle behov, og du vil få en tett oppfølging og personlig assistanse fra læreren din.

 

Etter kurset:

Så fort du er ferdig med kurset ditt, må du gjennomgå  tre måneds  case-studie som skal avsluttes med eksamen. I denne perioden skal du prøve deg ut på venner og familie, og sende de ulike resultatene til din lærer. Oppgavene du utfører skal dokumenteres ved hjelp av kamera, og du skal da sende bilder av de behandlingene du har utført til læreren din. Vi er stolte av måten vi følger opp våre studenter på, for ved hjelp av bildeanalyser mottar du en nøyaktig og i-dybden-vurdering av ditt arbeid. Du mottar altså vurderinger av samtlige vippeekstensjoner du utfører.Etter bestått eksamen studenter får DeluxeBeauty diploma.  Det tar tid å utvikle gode teknikker, og også en del erfaring, og dette sikres gjennom at du som student får den hjelpen du trenger på din vei til å bli en god behandler.

Disse dagene vil vi gå igjennom:

– Falske øyevipper: egenskaper, tykkelser, lengder, bøyer

– Lim: ingridienser, egenskaper, kriterier for optimal bruk til volume vipper

– Produkter

– Klassisk vippe extension vs Volume vippe extension

– Pinsetter til volume vipper

– Festing av viftene

– 5 volume vippe extension teknikker

– Perfecte volume „vifter“ 2D-6D

– Øyestyling med volume vipper

– Blanding av lengder, tykkelser og bøyer

– Blanding av klassisk og volume vippe extension og mm.

 

Praksis

– Dag 1: blir utført på dukkehode og svamp.

– Dag 2: 1 modeller-full sett

 

Startpakke (verdi ca 2000,-):

I prisen for kurset følger det med en startpakke med alt som trenges for å legge vippeextension. Startsettet brukes på kurset.

– Mix CC 0,06 og Mix D 0,06 vipper

– Lim 5 ml 1stk

– Primer15ml 1stk

– Green tea protein remover15ml 1stk

– Volume pinsett

– Øyepads 10 par

– Micropore tape 1stk

– Microbørster

 

Kursets varighet er: 1 dag ca 7 timer -starter kl 10.00- 17.00. 2dag ca 5 timer 10.00- 15.00

 

Pris: 6500,- (gruppe  til 4 personer)

One-to one (privat)  kurs 7900,-

Ønsker du å fordype deg i emnet Volume vippeekstensjonsteknikk? Ta da i bruk denne unike muligheten, og få opplæring hos vår behandler Sandra Kliokmaniene! På dette kurset vil du få opplæring i ulike teknikker som det å lage en vifte, opplæring i å utnytte ulike effekter, samt masse mer som hjelper deg å utføre det perfekte resultat på dine kunder. Du får også god forklaring på styling og mapping, jobb med farget vipper, info om markedsføring og profesjonelle tips. (NB! Du må ha erfaring i Volume vippeekstensjon, og dette er en forutsetning for at du skal kunne ta dette kurset.)

Kurs tar en lagt dag og avsluttes med praksis/eksamen.

 

Pris: 5500,- (gruppe  til 4 personer)

One-to one (privat)  kurs 6900,-

For bestilling av dato send mail til info@deluxebeauty.no og vi finner en dato til deg raskt.

Dette kurset er designet for deg som ønsker å forbedre eller friske opp dine kunnskaper, eller for deg som ønsker å starte et eventyr og bli vippetekniker. Ønsker du Volume vippe extension-kunnskap må du allerede være komfortabel med og ha erfaring med KLASSISK vippeekstensjon-teknikken. På one to one kurset vil du kunne erverve personlig og tilrettelagt kunnskap, spesialisert for ditt kunnskapsnivå og dine behov av en av våre meget dyktige trenere. Du får lære ny kunnskap direkte av læreren. Alt du må gjøre, er å velge ett av kursene over, og la DeluxeBeauty-teamet ta seg av deg og sørge for din utvikling som vippeekstensjonsbehandler.

 

Det handler altså om DEG, og om at DU skal jobbe i et miljø som passer DINE behov!

Vi kan lære deg dybde-kunnskap og teknisk kunnskap, i tillegg til våre mest avanserte teknikker, og vi kan gi deg tips og triks vi har lært gjennom våre år i industrien, mens du nyter kurset du har valgt uten forstyrrelser.

For pris og bestilling av dato send mail til info@deluxebeauty.no og vi finner en dato til deg raskt.

NB! DETTE KURSET/WORKSHOP  ER KUN TILGJENGELIG FOR ERFARNE «VOLUME-TEKNIKERE»! Det vil si at skal du kunne delta på dette kurset, MÅ du være sertifisert Volume Eyelash Extension-vippetekniker. Kun du som har gyldig sertifikat som Volume-vippetekniker får altså lov til å ta dette kurset.

Dette firetimers intensivkurset er utviklet for å hjelpe nettopp deg som kanskje synes at Volume-teknikken er utfordrende, for deg som ønsker å perfeksjonere volume vifter dine, eller for deg som ønsker å forsøke andre og nye teknikker og perfeksjonere wrapping`en. Deltakere på dette kurset vil, når kurset er gjennomført, sitte igjen med kunnskaper om hvordan man lager og setter fast den perfekte viften med det samme perfeksjonsnivået hver gang: slutt å ta sjanser, legg tvilen hjemme, og begynn presisjonsarbeidet!

 

Pris: 2500,- (gruppe til 4 personer)

One-to one (privat)  kurs 3900,-

Sorry, no posts matched your criteria.

Kontakt

Oss